Hvordan er husene?

Handrup Bakker ved Mols

Huset er et spændende, utraditionelt arkitekttegnet hus på 120 m2. Det ligger på en 2000 m2 stor naturgrund i Handrup Bakker. Huset er opdelt i to sammenhængende huse.

Hvordan er indretningen?

Det er et arkitekttegnet hus med 2 sammenhængende huse. Der er 4 soverum med plads til 6-8 personer. En fællesstue har udgang til en stor terrasse med havemøbler og grill. I stuen er der tv med DVD/Video og radio. I køkkenet er der opvaskemaskine, køleskab med frys, el-komfur samt mikroovn. Der er badeværelse i huset.


Bratten Strand Nordjylland

Huset ligger for enden af en blind vej, hvor der er fred og ro. Ca. 3 min. gang til toppen af klitten med en af Danmarks bedste badestrande. (Blåt flag) Huset er på 80 m2 og ligger på en 4600 m2 stor naturgrund. Gode lejeredskaber for mindre børn.

Hvordan er indretningen?

Der er tre soverum med plads til 6 personer. Huset er velmøbleret, og der er farve-tv, digital antenne (nordiske kanaler), surroundsound-anlæg, DVD/video samt musikanlæg. Badeværelse med "Wellness" badekar. Køkkenet er fuldt udstyret med moderne køkkenredskaber m.m. Der er træterrasser med havemøbler, liggestole samt grill. Pusleplads og babybadekar findes.

Nyt! Nu med handicapvenlig adgangsvej og 80 meter lang handicapvenlig bro ved Bratten Strand. Lettilgængeligt for folk med kørestol, stok, rollator eller barnevogn. Også den fælles legplads er udvidet med mange aktiviteter.


Øster Hurup i Nordjylland


Huset er på 77 m2. Det ligger på en lukket vej tæt på børnevenlig strand.

Hvordan er indretningen ?
Der er 3 soverum med 6 sovepladser (to i hver). Der er brændeovn, TV, parabol, DVD, radio med cd. I alle opholdsrum er der trægulv. I Køkken/alrum er der opvaskemaskine, ovn og kogeplader. Der er badeværelse med brus, vaskemaskine og tørretumbler. 

 


Øer v/feriebyen EbeltoftI Øer ved feriebyen Ebeltoft ligger "Toppen", højt beliggende sommerhusområde tæt ved vandet. Hyggeligt træhus, ny-moderniseret, der ligger for enden af blind vej i meget rolige og børnevenlige omgivelser. Røgfrit og nemt at rengøre med klinker og trægulv. 3 værelser med 6 sovepladser. Køkken med ny opvaskemaskine og kombiovn. Badeværelse med brus og ny vaskemaskine. Hyggelig stue med brændeovn og Playstation2. Stor græsplæne og terrasse med stort overdækket areal samt Weber gasgrill.

 


 

Langeland, Hesselbjerg/Ristinge

Nyt sommerhus fra år 2010, 108 m2, lyst og venligt til 8 personer.
Beliggende i en gammel udstykning på en stor skøn naturgrund, tæt på skov og med 400 m til Langelands bedste badestrand.
130 m2 træterrasse og stort legehus med legesager. 7 km til golfbane. 3 km til tennisbane.

 


Grønhøj 4 km syd for Løkken

Nyd solnedgangen fra den vestvendte overdækkede terrasse eller sid i lægården omkranset af den 2200m² store naturgrund på østsiden af huset.Sommerhuset er på 85 veludnyttede m². Den store stue med åbent køkken har panoramaudsigt mod havet.
I stuen er der brændeovn og tv med danske "gratisprogrammer". Der er internet. Godt udstyret køkken med service til 10 personer, opvaskemaskine og køleskab med lille fryser. Der er 3 værelser: et værelse med dobbeltseng og to værelser med enkeltsenge. Derudover er der to hemse. Der er dyner og puder til 6 personer.