Du kan stadig leje ferielejligheder i Spanien

- og komme på solskinsferie i Benalmaldena! Det er dog ikke længere Astma-Allergi Danmark, som står for kontakten til de spanske lejligheder.

For knap 20 år siden blev initiativet Astma-Allergiferie sat i værk af Astma-Allergi Danmark. Bag idéen lå et ønske om at kunne tilbyde foreningens medlemmer en ferie uden astma- og allergisymptomer.

- Vi startede Astma-Allergiferie for at gøre det nemmere for vores medlemmer at få kontakt til feriesteder, der tog hensyn til folk med astma og allergi. Det har været en stor succes, både med de private udlejningssommerhuse og ferielejlighederne i Spanien, lyder det fra Dan Pedersen, næstformand i Astma-Allergi Danmarks bestyrelse.

Siden da er der sket en stor udvikling i rejsebranchen, og med få klik er det nu muligt selv at finde information, skabe kontakt og booke sin ferie, hvad end den går til Danmark eller udlandet. Derfor har foreningen besluttet, at rollen som bindeled mellem lejere og udlejere er udspillet.

Det vil dog fortsat være muligt at leje ferielejlighederne i byen Benalmaldena Pueblo i Spanien ved selv at kontakte udlejeren i Spanien – se kontaktinformationen her på siden. Desuden vil der stadig være private annoncer for sommerhuse og ferielejligheder i AstmaAllergi-bladet.

Sådan lejer du

Vores medlemmer vil fortsat have mulighed for at reservere ophold i Benalmedena i den hyggelige gade Santo Domingo hos Alonso & Carmen i nummer 9 samt Ana i nummer 13a. Lejlighederne vil fortsat være røg- og parfumefri.

Kontakt fremover Sanne Evertsen på mail evertsen@webspeed.dk eller telefon 27 50 92 44.

 

Priser